Παρουσίαση/Προβολή
ΧΕΡΣΑΙΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(BIOL127) - Θεοφάνης Κωνσταντινίδης (συντονιστής), Αριστείδης Παρμακέλης, Νικόλαος Φύλλας, Κανέλλα Ραδέα, Δημήτριος Καζάνης, Ιωάννης Μπαζός, Παύλος Ανδριόπουλος, Ιωάννης Κόκκορης
Περιγραφή Μαθήματος
Η ποικιλότητα της χερσαίας χλωρίδας, πανίδας και των οικοσυστημάτων της Ελλάδας. Περιβαλλοντικά προβλήματα. Ειδικά ζητήματα διαχείρισης.
Bαθμολογία: Στον τελικό βαθμό του μαθήματος προσμετράται ο βαθμός της θεωρίας (60%) και του εργαστηρίου (40%). Ο βαθμός του εργαστηρίου αποτελείται από τον τελικό βαθμό (μέσο όρο) των αναφορών των ασκήσεων (50%) και τον μέσο όρο του γραπτού της εξέτασης εργαστηρίου (50%). Πρέπει να υπάρχει προβιβάσιμος βαθμός (δηλαδή τουλάχιστον 4.5) τόσο στην γραπτή εξέταση της θεωρίας όσο και στην γραπτή εξέταση του εργαστηρίου για να ανακοινωθεί τελικός βαθμός.
Στην περίπτωση που ο βαθμός της γραπτής εξέτασης θεωρίας είναι μη προβιβάσιμος αλλά του εργαστηρίου προβιβάσιμος, τότε στη Γραμματεία πηγαίνει ο βαθμός της θεωρίας.
Στην περίπτωση που ο γραπτός βαθμός του εργαστηρίου είναι μη προβιβάσιμος αλλά της θεωρίας προβιβάσιμος, τότε στη Γραμματεία δεν στέλνεται βαθμός.
Τα σεμινάρια (δεν είναι υποχρεωτικά) προσθέτουν το 1/10 του βαθμού τους στον τελικό βαθμό του μαθήματος, εφόσον ο τελικός βαθμός του μαθήματος είναι προβιβάσιμος. Για παράδειγμα, κάποιος έχει λάβει τελικό βαθμό 6,3 και το σεμινάριό του βαθμολογήθηκε με 8. Τότε ο τελικός του βαθμός γίνεται 7,1.
Ημερομηνία δημιουργίας
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα