Παρουσίαση/Προβολή
E14 Διαχείριση διατροφικών κρίσεων - Διατροφικοί κίνδυνοι - Πιστοποίηση ποιότητας ISO στα τρόφιμα - Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
(MED181) - Τσάκνης Ι., Ντονά Α., Hilbeck A.
Περιγραφή Μαθήματος
Το μάθημα αναφέρεται στη χρήση και τις επιπτώσεις των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων: Τροφές με τοξική δυνητικότητα, αλλεργίες, μοριακή επίδραση των ΓΜΤ, δοκιμαστικά τεστ σε ΓΜΤ. Μολυντές, επιπρόσθετα στοιχεία στις τροφές και πιστοποίηση ποιότητας ISO στα τρόφιμα.
Ημερομηνία δημιουργίας
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα