Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

E14 Διαχείριση διατροφικών κρίσεων - Διατροφικοί κίνδυνοι - Πιστοποίηση ποιότητας ISO στα τρόφιμα - Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

(MED181) -  Τσάκνης Ι., Ντονά Α., Hilbeck A.

Περιγραφή Μαθήματος

Το μάθημα αναφέρεται στη χρήση και τις επιπτώσεις των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων: Τροφές με τοξική δυνητικότητα, αλλεργίες, μοριακή επίδραση των ΓΜΤ, δοκιμαστικά τεστ σε ΓΜΤ. Μολυντές, επιπρόσθετα στοιχεία στις τροφές και πιστοποίηση ποιότητας ISO στα τρόφιμα.

Ημερομηνία δημιουργίας

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2